Clone of Robinet cutit WEY - MG

Vana WEY® cutit tip MF este construita la un standard ridicat de prelucrare combinat cu o constructie robusta testata in timp si cu particularitati intalnite numai la acest constructor. Aceasta constructie unica asigura vanei o durata de viata sporita, o etansare buna si o comportare exemplara impotriva tuturor factorilor ce ar putea perturba operatia de inchidere a vanei.
 
1. Asigura o inchidere etansa datorita garnituri din partile laterale ale cutitului. Suparafata rectificata fin a cutitului in contact cu garnitura asigura o operare usoara si o etansare de lunga durata. Garnitura este incastrata in corp facand imposibila desprinderea acesteia de catre fluidul de lucru.
 
2. Ghidarea cutitului pe intreaga cursa impiedica vibrarea cutitului (o actionare fara zgomot - fara vibratie) si o etansare la inchidere bidirectionala la intreaga valoare a presiunii proiectate.
 
3. In timpul etapei finale de inchidere, particulele solide sunt indepartate de muchiile taietoare ale cutitului si de prelucrarile speciale din corpul vanei.
 
4. Geometria speciala a vanei previne blocarea deoarece depozitele de particule sunt indepartate de catre cutit spre colturile de autocurate ale vanei(Sunt prevazute patru degajari prelucrate in corpul vanei pentru a asigura operatia de autocuratare la operatia de inchidere a vanei)
 
5. Costructia unica WEY® a garniturii transversale elimina presetupa.(pachetul de etansare). Un profil special al buzelor garniturii asigura etansarea catre mediul exterior. Forma speciala (romboidala) a garniturii, comprimarea elementului de adaos realizeaza o etansa de buna calitate asigurand o durata de viata mare in coditii normale de utilizare.
 
6. Minimizarea ariei dintre corp si garnitura transversala nu lasa loc pentru
depuneri sau blocari ale cutitului.
 
7. Prin strangerea suruburilor de etansare (in contact cu garnitura transversala) sau prin inserarea elementelor de adaos se poate reface etansarea in timpul functionarii fara demontarea sau intreruperea circuitului. Reducerea timpului/costului in operatia de mentaenanta au convins clientii sa prefere si sa instaleze vanele cutitWEY®, pe parcursul timpului .